Hadde også hørt om denne brasilianeren, men kom for sent til forhandlingsbordet. (foto: liverpool, twitter)

Verdens største og beste klubber opplever kontinuerlig at de jakter de samme talentene. Denne gangen var det Barcelona som plutselig fikk dårlig tid.

Gustavo Maia har som 19-åring fått toppklubber til å ta veien over til Brasil de siste månedene. Ifølge Marca har Barcelona allerede blitt enige med Sao Paulo og tenåringen om en overgang.

Selv prosessen gikk overraskende hurtig – godt hjulpet av Liverpool og Atletico Madrid.

Les: Dette er virkelig ikke bra, Hazard

Vi lar Maias agent fortelle.

-Personen som oppdaget ham var en speider fra Barcelona. Vi begynte å prate om muligheten for en overgang. De hadde ingen intensjon om å signere med en gang, men siden det var interesse fra klubber som Liverpool og Atletico Madrid, fortet de seg, sier agenten ifølge Marca.

Les: Hvis Liam Gallagher får det han vil, gjenforenes Oasis

Ifølge ESPN Brazil var del av avtalen med Sao Paolo en initiell betaling av 11 millioner kroner, som Barcelona betalte umiddelbart. Etter dette skulle det betales inn ytterligere rundt 40 millioner kroner, men her har hastverket stanset, og La Liga-klubben jobbber med en restruktuering av nedbetalingsplanen.

Ifølge Marca truer ikke Barcelonas plutselige temposkifte selve overgangen. Sao Paulo får pengene sine på ett eller annet tidspunkt og Barcelona slipper brysom konkurranse fra Klopp og gjengen.

Vi håper bare for Maias skyld at Barcelonas hastverk ikke betyr at handlingen var så lite gjennomtenkt hos La Liga-klubben at det setter 19-åringens karriere på vent.

Les: Husker du tiden etter oljekrisen? Velkommen til fotballens nye verden