Jadon Sancho

Manager Jürgen Klopp overrasker igjen med en avgjørelse, men egentlig når man tenker over er det fornuftig. – Liverpool sin suksess gjør at Klopp stort sett, kan gjøre som han vil.

Suksessen skal også komme spillerne tilgode, ikke bare gjennom en lønning som imponerer, men også gjennom hvilke spillere som rekrutteres.

Les: Haaland og Sancho verdt 3,7 milliarder kroner

Den engelske Borussia Dortmund stjernen Jadon Sancho vil tilbake til England og i prinsippet er det bare to klubber som både har økonomi og tilstrekkelig tiltrekningskraft på den 20 år gamle midtbanespilleren, nemlig Manchester United og Liverpool. -Real Madrid er også ivrige på å hente Jadon Sancho, men de har ikke fordelen av å være en engelsk klubb.

«Never change a winning team»

Liverpool så en god stund ut til å lede jakten på Sancho, men nå som Klopp har signalisert at ingen som ikke absolutt vil skal selges og viktigst ingen som kan «dytte ut» og gjøre eksisterende spillere misfornøyde skal hentes.

Liverpool vil ikke ta seg «råd» til å hente Jadon Sancho hverken økonomisk eller menneskelig, det gjør veien åpen for Manchester United som både har økonomi og «plass».