Jürgen Klopp lot seg imponere over spillet til Fabian Ruiz (foto: liverpool)

Napoli president og filmskaper Aurelio De Laurentiis vet å ta seg godt betalt når han vet han sitter på gull. Ifølge medier i Italia er har Liverpool og Manchester City mål midtbanespiller Fabian Ruiz fått en massiv prislapp på 120 millioner euro. 

Den spanske midtbanespilleren har imponert siden han erstattet den nåværende Chelsea-stjernen Jorginho på Napoli i fjor sommer. Det har ført til interesse ikke bare fra Premier League, men også fra hjemlandet.

Les: ESPN: Store ting skjer hos Manchester United

Liverpool manager Jürgen Klopp lot seg imponerende over hans prestasjon mot dem i Champions League, mens Manchester City, Barcelona, ​​Real Madrid og Juventus også med i kampen om Fabian Ruiz  –  Og Napoli de er ivrige etter å holde på 23-åringen, som uansett hva som skjer har en kraftig lønnsøkning i vente.

Ifølge Corriere Dello Sport ønsker Napoli å legge inn en utløsningsklausul på 120 millioner euro (105 millioner pund) for å avskrekke eventuelle friere. Hans nåværende kontrakt løper frem til 2023, ønsker de å sende en uttalelse ved å heve prislappen hans betydelig.

Barcelona har allerede speidet vinneren av årets Euro Under-21 Golden Player-pris, men Serie A klubben er sikre på å beholde ham, gitt president Aurelio De Laurentiis tøffe tilnærming – som for eksempel har hjulpet dem å holde på Manchester United-målet Kalidou Koulibaly så langt.

Les på F7: Rolls Royces selvkjørende konseptbil er spektakulær