Samuel Chukwueze

Den 20 år gamle vingen Samuel Chukwueze er latterlig god og et mål for alle klubber som vet hva de driver med. – Liverpool og Arsenal har begge satt han høyt opp på sin liste, men de er den nigerianske spillerens drømmeklubb i Premier League.

Liverpool og Arsenal angripende mål Samuel Chukwueze har avslørt at Chelsea er hans favorittlag i Premier League, han er så glad i klubben at hvis det går dårlig er det lett for han å ta til tårene.

Les: Det løser seg for Karius – får ny sjanse i Premier League

Samuel Chukwueze kloret seg inn på førstelaget til Villarreal i 2018 og siden har han vært der, nå er han en av de mest etterspurte ungdommene i La Liga.

Liverpool prøvde seg med en skambud på 35 millioner euro i vinter som ble blankt avvist, de kunne heller ikke tvinge det igjennom er salg i og med at tilbudet på 30 millioner euro under hans utkjøpsklausul.

Liverpool er ikke den eneste engelske laget som holder øye med hvordan Chukwueze utvikler seg, hans lagkamerat Santi Cazorla bekrefter at hans gamle klubb Arsenal har bedt ham om informasjon om vingen.

Les på Popidol: Epic Games tapte maktkampen mot Google

Men Chukwueze har nå avslørt at han har en kjærlighet til en av Arsenals største rivaler, London klubben Chelsea.

«Mitt favorittlag i England er Chelsea,» sa Chukwueze på en Instagram Live sitert på Football Espana.

“Jeg støttet Chelsea da jeg var ung. Da Chelsea tapte Champions League-finalen mot Manchester United, gråt jeg hele natten. ”

Chukwueze hintet tidligere om hans forkjærlighet for Chelsea da han avslørte at eks-Blues-ving Arjen Robben var hans helt

«Å spille i England er fremdeles en ambisjon for meg,» sa han. “Jeg trenger å fortsette å jobbe hardt og fortsette å forbedre meg. Jeg vil virkelig spille i England. ”

“[Robben er] kongen, for meg. Han er den perfekte spilleren. Jeg ser på så mange YouTube-klipp av ham, og det er så mange ting jeg kan lære av å se på ham.

”På vei til spill, selv nå, vil jeg fremdeles holde fast på klipp av Robben og se på målene hans, hans dribling. Han er inspirasjonen min, en av de største.

“Jeg liker å være meg, og selvfølgelig må du være deg selv, men du trenger å lære av mennesker som ham. For en spiller! ”