Du vet hva jeg liker, Ralph. (foto: liverpool)

Vi husker det godt. På tampen av forrige sesong der City og Liverpool lå side om side poengmessig. Liverpool-supporterne holdt pusten, merket av gangene de nesten tok ligagullet, men snublet i innspurten. Selv Klopp innrømmet at det var en merkelig og spent atmosfære på Anfield. 

Dette året skal det være helt anderledes. Allerede fra start skal eneste fokus være på tre poeng, tre poeng til, tre poeng til, osv.

Les: Tre gode nyheter som gjør Liverpool enda sterkere

Vi lar Trent Alexander-Arnold snakke for klubben.

-Vi er ubarmhjertige og vi skal bare fortsette. Vi fokuserer ikke på om vi har en ledelse på fem poeng eller om vi jakter noen andre. Det handler kun om hva vi kan gjøre når vi går inn i kamp, sier 20-åringen.

Les på Popidol: Dropper Spider-Man etter Endgame suksess og reiser til en galakse lang, langt unna

Og han fortsetter i samme stil.

-Det handler om å presse oss mot grensene våre og sørge for at vi er den best mulige utgaven av oss selv, avslutter unggutten.

På lørdag kan Liverpool hente tre nye poeng med seier mot Sheffield United. Skjer dette, setter det press på City som må ta poeng mot Everton for å ikke skli åtte poeng bak lederen.

Les: En av Barcelonas største legender takket nei til klubben

Det siste bryr Liverpool-spillerne seg mindre om. Ifølge Alexander-Arnold blir det først en kikk på ligatabellen i mars eller april. Før det skal grensene dyttes på hver eneste uke.

Er det flere som lukter en vinner?