Spiller tre giganter opp mot hverandre? (foto: alcantara, twitter)

Liverpool er tilbake på sporet for å signere Thiago Alcantara, flere medier skriver at midtbanespilleren «veldig sannsynlig» flytter til Anfield.

Thiago skal være rastløs og har ikke helt funnet seg til rette i Bayern München, mange, men absolutt ikke alle, mener han er en av de få manglende brikkene som blir lagt til Liverpools tittelvinnende tropp i sommer.

Les: Tottenham ønsker spisstalent Troy Parrott lykke til

Mens Liverpool ennå ikke helt møter Bayerns prisforlangende, har de etter sigende klart å overbevise spilleren. Med bare et år igjen av kontrakten som binder han til München er Thiago klar til å gå videre.

Mundo Deportivo skriver at Thiago «veldig sannsynlig» snart er Liverpool spiller.

Premier League-mesterne må betale 30 millioner euro for spanjolenes underskrift. Thiago har fortalt Bayern at han ønsker å forlate. Og Liverpool er det eneste laget som er nevnt som en potensiell frier.

Manager Jurgen Klopp har beskrevet 29-åringen som en «stor spiller», men har nektet å si om Thiago vil være på Anfield neste sesong.

Han sa til Sky Sports Germany nylig: “Jeg aner ikke hvem som skal spille for meg neste år, det er ingenting å si for øyeblikket.

“Thiago Alcantara er en stor spiller, men også en Bayern München-spiller. Så det er det, jeg har faktisk sagt alt. Det er ingenting å si på det! ”

Les: Guardiola har aldri møtt en gigant som Liverpool

LIVERPOOL ADVARES OM THIAGO RISIKO
Mens Liverpool skulle få en dekorert spiller hvis de signerte Thiago, har de blitt advart om risikoen av den tidligere Liverpool stjernen Luis Garcia.

Den eks-røde vingen er bekymret for at signering av Thiago vil redusere Naby Keitas sjanser for langsiktig suksess på Anfield. Gitt kjøpssummen på 52,75 millioner pund som ble brukt på Guineas store stjerne, burde det være grunn til bekymring.

«Hvis toppspillere kommer til Liverpool og du må flytte en av dem som leverer for øyeblikket, er det ikke lett,» sa Garcia forrige måned.

“Hvis du ser Keita, ligner måten Keita spiller på Thiago. Måten de beveger seg på, de spiller veldig likt».

«Keita tilpasser seg fortsatt til livet i Premier League, skal du flytte på ham i stedet?»