Liverpool meldt seg på i kampen om Ligue 1 målmaskin

Nicolas Pepe
Top Article ad

Den store overraskelsen  i den franske serien har vært Lille som inntil denne helgen har gitt storklubben Paris Saint-Germain kamp on serietittelen. -En viktig grunn til suksessen er Nicolas Pepe som scorer «umulige» mål og som sees på som en av Europas mest kreative angrepsspillere. 

Liverpool skal ha kastet seg inn i konkurransen om å signere han og skal være villige til å ta frem det virkelig store sjekkheftet. Pepe sin agent bekreftet han er i «forhandlinger» med en rekke klubber om en overgang i sommer. – Allerede har Manchester United vært frempå for å sikre seg målmaskinen og «oppleggeren» som har 19 mål og 11 assist i Ligue 1.

Les: Zidane: «Han er verdens beste nr. 9»

Lille mener Pepe er verdt vært rundt  70 millioner euro, klubben sitter på en avtale frem til 2022 og har godt tid og dermed et godt forhandlingskort.

Spillerens agent Samit Khiat innrømmet at det ennå ikke er fattet en beslutning om hans klients fremtid.

«Vi er i diskusjon med klubber. Ingen beslutning er tatt, «sa Khiat RTL.

«I dag er det ingen favoritter, det være seg Bayern München eller en annen klubb. Nicolas vil ikke gå hvor som helst. Vi har ikke bestemt hvilken liga. »

Telefoot rapporterer mandag Liverpool Jürgen Klopp er ivrig etter å få «sin mann», som kan spille i alle tre frontposisjonene og vil legge til enda mer dynamikk til et allerede effektivt rødt angrep.