Tørrtrener på årets scoring. (foto: havertz, twitter)

Han beskrives som et eksepsjonelt stort talent. 20-åringen tok Tyskland med storm forrige sesong i Bayer Leverkusen-drakta, og leverte scoringer i nesten hver andre kamp han var på banen.

Når det i tillegg dreier seg om 42 kamper, fortjener det betegnelsen imponerende.

Den unge angrepsspilleren har også rykket inn i den tyske landslagstroppen og har allerede vært i kampsituasjon tre ganger.

Les: N´Golo Kanté forlater Chelseas treningsleir

Ikke uventet er dette en spiller som Karl Heinz og Bayern München trakter etter, men giganten skal ikke få det enkelt. Den senere tiden er Havertz koblet til verdens beste klubb, Liverpool, noe det siste intervjuet i Bild ikke akkurat gjør mindre troverdig.

-Jeg skal være ærlig; et eller annet sted må det neste steget tas. Jeg vet ikke om Bayern München er det neste, eller riktige steget for meg. Jeg vet heller ikke om andre ligaer egner seg bedre for meg, sier tyskeren stinn av selvtillit til Bild.

Les på Popidol: Terminator er tilbake

Uansett kommer ikke den allsidige nr. 10/høyrevingen billig. Bild hevder at Liverpool eller Bayern må opp i rett under milliarden for å sikre seg signaturen.

Noe mer som taler for at dette er en spiller for Jürgen Klopp?

Havertz er kjent for å kunne skifte posisjoner underveis i kampen, uten at Liverpool må inn med innbyttere.

Les: Iskald Zidaen: «Håper han stikker snart»

Det er ikke sikkert Liverpool lykkes denne sommeren, men uttalelsene fra neste 20-åringen gir håp for at neste stasjon blir Anfield.