Michael Edwards har teft som få andre i Premier League når det gjelder å identifisere "perfekte" Liverpool-spillere.

Jürgen Klopp har fått sin verdige avskjed på Anfield, om få dager overtar Arne Slot managerstolen hos en av verdens beste klubber. Det er selvfølgelig knyttet stor spenning til de første signeringene som markerer neste treners retning, ikke overraskende er et par Feyenoord-spillere linket til Premier League-klubben. Ifølge Daily Mail har Liverpool likevel lukket døra for en av favorittene til Slot.

Den slovakiske midtstopper David Hancko har vært den største defensive profilen under Slots ledelse. Det er naturlig at Slot vil ha med seg 26-åringen til Anfield, men det ser ut til at den nye Liverpool-treneren må klare seg uten.

LES: Spiller Wrexham prøvde å signere i januar for «filmstjernepenger» er nå uten klubb

For ifølge Daily Mail har Michael Edwards og Liverpool-ledelsen takket nei til tilbud om kontrakt med Hancko. Det engelske mediet hevder klubben overser Slots bestilling, her skal det hentes inn en yngre spiller.

F7: Manchester United gjør en kjempebrøler!

Høres ut som et sunnhetstegn at Liverpool står hardt på den langsiktige signeringsstrategien, fremfor å blidgjøre ny trener (som kan være historie om 1, 2 sesonger). Michael Edwards og gjengen har skjønt det.