Fortjener definitivt kallenavnet Super-Ben. (foto: watford, twitter)

Vi har fortsatt til gode å oppleve at Jürgen Klopp og Liverpool tar hensyn til hva has-beens og «eksperter» mener om veien videre for de røde, men i tilfellet ny keeper måtte Liverpool Echo ut og sjekke.

Alisson står med skulderskade på sidelinjen, Adrian er satt under press etter noen fomlete inngripener i 7-2 tapet mot Aston Villa – og i skyggene på Anfield svever keeperspøkelset til Loris Karius. På fredag går siste sjanse ut for Liverpool til å gjøre noe med situasjonen da overgangsvinduet internt på balløya lukkes.

Watford måtte gå den lange veien ned til Championship etter forrige sesong, noe som har åpnet dørene for høstsalg av de største profilene som ikke akter å se Premier League fra sofaen.

Les: Bayern München trengte Christian Eriksen – så kom kravet fra Inter

37-åringen Ben Foster har blitt linket til Liverpool de siste ukene, og er en kapasitet tidligere landslagsspiller Kevin Phillips mener passer perfekt til Liverpools situasjon i høst.

-Hvis jeg var Klopp ville jeg gå for Ben Foster. Hvis du plasserer meg i situasjonen til Liverpool, ville jeg ha valgt Ben Foster alle dagene i uken. Han var outstanding for Watford forrige sesong. Selv om de rykket ned, er Foster a safe pair of hands, selv med hans alder. Jeg ville ha valgt ham foran Jack Butland. Foster har vært mye mer konsistent og har i tillegg større erfaring, sier Phillips til Football Insider.

Les på Engelske klubber: Spilte selv med Cristiano Ronaldo – sammenligner nå Erling Haaland med ikonet

Etter den sterke koblingen mellom Foster og Liverpool den siste tiden, måtte lokalavisa Liverpool Echo ut og sjekke med kildene sine hos Liverpool.

-However, the ECHO understands Liverpool have no intention of making any such move before Friday’s domestic deadline day, skrives det tørt fra avisen på tirsdag.

Foster eller ei, vi kan ikke skjønne at Liverpool tør å møte vinteren med situasjonen da har mellom stengene.

Les: Paul Scholes: Norge har den neste Ronaldo eller Messi!!!