(c) Bilde: Premier League: Mohamed Salah

Det tok under 1 minutt før Liverpool satte det første målet i Premier League kampen mot Huddersfield. Manager Jürgen Klopp vet årets mesterskap kan avgjøres på målforskjell så de fortsatte å trykke på helt til resultatet ble 5-0.

Både Sadio Mané og Mohamed Salah scoret to ganger hver etter at Naby Keita åpnet ballet.

Les: «Jeg vil bli her i mange år, fordi det er den beste klubben i verden»

Etter bare 15 sekunder snappet Naby Keita ballen etter en feilpasning i Huddersfield sitt forsvar og dermed 1-0. – Så kom sjansene tett med skudd i tverrleggeren og rett utenfor.  Virgil van Dijk hadde en god mulighet til å skåre etter en kontring, men ballen traff tverrliggeren. Kort tid etter gjennomførte Van Dijk en utmerket løp i feltet og sendte ballen ut til Andy Robertson, som sendte ballen i retning pannen til Sadio Mané, som sendte Liverpool foran 2-0.

Så begynte klokken å gå mot pause, rett før fikk Mohamed Salah en lang ball som han elegant lobbet over fremadstormende Jonas Lössl og dermed gikk de til pause med 3-0.

Etter pausen fortsatte Liverpool press, og Daniel Sturridge som har fått tillit igjen sendte raskt ballen i mål, men målet ble avvist for offside.

Les: Brendan Rodgers er sikker på han henter gammel kjenning fra Liverpool

Etter 66 minutter puttet Sadio Mané sitt andre mål da han var høyest på et innlegg fra Jordan Henderson og vi fikk 4-0. Henderson var meget god og stod i praksis for det siste målet, han sendte Mohamed Salah en «gratis» ball som han lett dyttet i mål, og med det er han oppe i 21 mål denne sesongen.

Til stormende jubel blant Liverpool fans var endelig Alex Oxlade-Chamberlain tilbake på gressmatta, han var tilbake etter et år kneskade og var nær med å komme på scoringslisten etter å ha blitt byttet inn litt over et kvarter før slutt. – Det ble nesten et «drømmecomeback» Alex Oxlade-Chamberlain fyrte av et meget godt skudd, men Lössl reddet.

Les: Alex Oxlade-Chamberlain tilbake etter et år, takket fansen

De tre poengene betyr at Liverpool passerer Manchester City med to poeng. City møter Burnley borte på søndag og kan ta ledelsen tilbake.

Liverpools store seier betyr at Citys målforskjell er nede +3 sammenlignet med Liverpool.

Les: Pochettino har funnet erstatter for Christian Eriksen

Liverpool – Huddersfield 5-0
Premier League
1′ 1-0 Naby Keita
23′ 2-0 Sadio Mané
45′ 3-0 Mohamed Salah
66′ 4-0 Sadio Mané
83′ 5-0 Mohamed Salah