Hvis du ikke kan slå dem - kjøp de beste spillerne deres. (foto: liverpool, twitter)

Det virker som Liverpool-legenden John Barnes har fått over tre hundre kamper og ti år på Anfield godt på avstand. Selv om hjertet sikkert skriker etter at gamleklubben etter 30 år skal reise seg, sier rasjonaliteten noe annet.

Først lar vi Barnes komme med argumentene for hvorfor Liverpool ikke kan få tildelt trofeet dersom sesongen kuttes.

-Jeg er Liverpool-supporter, men du kan ikke bare gi Liverpool tittelen fordi de leder med 25 poeng og at det at de ikke har vunnet ligaen på 30 år, gjør alt annet uvesentlig. Det ville ha vært totalt urettferdig, sier Barnes ifølge Evening Standard. .

Les: Glazers lover Solskjær alt han peker på

Som har et friskt og gjennomtenkt innspill til hvordan det hele kan løses.

-Hvorfor skal vi ha en 2020/21-sesong i disse ekstreme tider der så mye står uløst. I disse tider må vi slutte å se på en sesong som den vanlige august-mai perioden. Hva jeg hadde gjort, var å vente til alle er klare til å starte opp igjen og bruke sommeren og tiden etter til å avslutte sesongen, avslutter Barnes.

Sette neste sesong på vent og trekke ut 2019/20-sesongen til alle involverte klubber og omgivelsene er klare til å gjennomføre det resterende kampprogrammet.

Les: Ikke rart Bruno Fernandes har endret United

Og Champions League/Europaligaen, noen innspill også der, Barnes?

-Champions League og Europaligaen betyr faktisk ingenting når du har hjemlige ligaer og cuper som skal gjennomføres. Spesielt fordi hvert land har ulik oppfatning om når fotballkampene kan settes i gang igjen. Da risikerer du at klubbene i Europa er i ulike stadier av forberedelsene.

Vi oppsummerer:

-Bruk tiden vi trenger til å gjennomføre hjemlig liga

-Tilpass gjennomføringen av Champions League og lillebroren til når samtlige av ligaene som har klubber fortsatt med i turneringene er klare

-Avvent planer for 2020/21-sesongen til vi vet når 2019/20 er ferdigspilt.

Med dette mener Barnes at du slipper å kansellere inneværende sesong på bekostning av neste sesong som vi uansett ikke har noen forutsetning til å spå hvordan skal gjennomføres.

Les: Endelig noen fotballmillionærer som er villige til å redde klubben sin!