Som vi minnes denne spanjolen på Anfield. (foto: liverpool)

El Nino har holdt på som profesjonell fotballspiller i 18 år og har vist seg frem som både helt briljant og totalt umotivert.

Hva vil vi huske ham best fra, nå som han legger opp? Tenk et minutt på dette mens du leser resten.

35-åringen ga selv beskjed gjennom en video på twitter om at han gir seg.  Det siste året har han spilt for Sagan Tosu, tabelljumboen i den japanske ligaen.

Det begynte hos barndomsklubben Atletico Madrid og ble så publikumsyndling hos Liverpool der han var helt briljant og scorte på bestilling.

24 mål i sin første sesong i Premier League plasserte den unge spanjolen helt på toppen og ble i løpet av tiden hos Liverpool utpekt som nummer tre i kåringen av verdens beste fotballspiller – kun slått av Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Halvveis ut i fjerde sesong ble han hanket inn av Chelsea for overgangsrekord på rundt 550 millioner kroner.

Les: ESPN: United tvinges til å selge

Og så sa det dessverre stopp. Vi vet ikke om det var den blå drakten som gjorde det, men det tok over 900 minutter før Torres’ første scoring for London-klubben.

Torres som Chelsea-spiller ble en heller tam affære med 45 scoringer på 172 kamper, men for spilleren selv, vanket det Champions League-trofé, Europaliga-trof+e og FA cup-trofé i løpet av perioden.

Så glemmer vi utlånet til AC Milan.

Med retur til Atletico Madrid i 2015/16, sørget han for at han vil for ettertiden vil huskes som spilleren med 121 scoringer på 350 kamper. Den imponerer!

Les: Manchester United jakter Bournemouth komet

Når Torres i tillegg har fått med seg gullperioden for Spania med VM-trofé og to EM-trofé, da snakker vi om en legende.

Har du bestemt deg for hva du husker Torres best for?

For oss er det ingen tvil: Den magiske tiden i rødt på Anfield.

Les: Arsenal-målet Yannick Carrasco er utestengt