Liverpool kommer til å tape mange millioner på Philippe Coutinho deal

Philippe Coutinho

Liverpool kommer til å tape titalls millioner på at Philippe Coutinho nå går til et låneopphold hos Bayern München. Bayerns sports direktør Hasan Salihamidzic bekreftet fredag ​​at Coutinho var i mål etter å ha gjennomført medisinsk test. 

Avtalen inkluderer angivelig en mulighet til å gjøre avtalen permanent på slutten av sesongen hvis han viser seg å være en suksess i Allianz Arena.- Det kjøpet skal ligge på 120 millioner euro.

Les: Juventus gidder ikke å vente på Icardi – sendte speidere til Lyon

Som du muligens husker var det knallharde forhandlinger og tilløp til tumulter da Liverpools brasilianske stjerne gikk for 142 millioner pund fra Anfield til Camp Nou i januar 2018.

En viktig grunn for at Liverpool lot han gå var at det var vanvittig mye penger i potten, deler av disse pengene, ca 40 millioner euro var knyttet opp til bonuser, 15 millioner euro av bonusen er allerede mottatt, men den  spanske publikasjonen Sport hevder at Liverpool kommer til å miste € 25 millioner fra avtalen som overbeviste de røde hierarkiet om å selge ham til Barcelona.

De katalanske gigantene betalte angivelig 120 millioner euro millioner med en gang, med ytterligere 40 millioner som ulike bonuser.

Les på Popidol: Vinmonopolet har undersøkt drikkevanene til studenter

De Røde fikk 10 millioner euro da Barcelona som kvalifiserte seg til Champions League de to siste sesongene og 5 millioner euro etter ham passerte 25 kamper for klubben.

Sport skriver at på grunn av hans flytting til Bayern, vil de røde sannsynligvis gå glipp av 20 millioner euro som er bonus for 100 spilte kamper for Barcelona og ytterligere 5 millioner hvis Barcelona skulle vinne Champions League mens han er i klubben.