Liverpool-keeperen er frikjent!

Inne i varmen. (foto: liverpool)

Jeg trodde vi skulle glemme kvelden, men fortsatt når vi lukker øynene og tenker på Karius, kommer de gedigne keepertabbene tilbake. Fremtiden i Liverpool for keeperen står og faller på hvordan tabbene oppfattes av sjefen sjøl. Jürgen Klopp. Nå ser det ut som Karius kan fortsette karrieren på Anfield med hevet hode.

I det 48. minutt dundret oksen Sergio Ramos inn i skallen til Liverpool-keeperen i en duell etter corner.

Noen dager etter Champions League-finalen ble det oppdaget at Karius hadde pådratt seg en hjernerystelse, noe som skapte diskusjon om årsaken til blemmene senere i kampen.

Jürgen Klopp har nå gjort en skikkelig opprydning.

-Han visste det ikke der og da. Han kjente smellen, men skjønte ikke at han hadde fått seg en hjernerystelse. Det er sånn hjernerystelser er. Spilleren som har pådratt seg det er sannsynligvis den siste som merker det. Med intensiteten i kampen, adrenalinet og skuffelsen etter tapet var det ingen som tenkte på det, sier Klopp på klubbens hjemmeside.

Godt å få avklart. (foto: liverpool)

Fire dager senere skjedde det noe.

-Jeg fikk en telefon fra min gode venn Franz Beckenbauer. Han hadde hatt en samtale med en av de beste legene i Tyskland som sa: keeperen hadde en hjernerystelse.

Les: Skal vise verdens største fotball-talenter at Anfield er stedet

Etter dette ble Karius sendt til sjekk mens han oppholdt seg i USA.

-Fem dager etter finalen hadde Loris 26 av 30 tegn på hjernerystelse. Da er det klart. Loris vil aldri bruke det som en unnskylding. Vi bruker det ikke som en unnskyldning, men som en forklaring, sier Klopp.

Sjefen har talt. Loris Karius er tilbake i varmen hos Liverpool.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds