Nå er de begge snart ute!

Liverpool-keeper Adrian forventes å slutte seg til tidligere klubb Real Betis når kontrakten hans går ut denne måneden.

De røde, som har Caoimhin Kelleher på bok som Alisson Beckers reserve har valgt å ikke fornye Adrians avtale for sesongen 2024/25, og han vil offisielt forlate klubben i slutten av juni når hans nåværende kontrakt løper ut.

Les: Selvsagt kjøper Manchester United en nederlandsk spiss

37-åringen har lenge vært knyttet til en flytting tilbake til Spania sent i karrieren, og det ser ut til at han vil gjenforenes med sin ungdomsklubb. Sky Sports melder at det er en ‘muntlig avtale’ på plass med Real Betis om en retur til Sør-Spania, med småplukk igjen før bekreftelse av avtalen kunngjøres i juli.

Adrian, som er født og oppvokst i Sevilla hvor Betis er basert, tilbrakte 14 år i Los Verdiblancos’ ungdoms- og reservelag før han endelig fikk sitt gjennombrudd under i sesongen 2012/13. Etter kun én sesong i førstelaget ble han solgt til West Ham United og hans 11 år lange opphold i engelsk fotball begynte.

Etter først å ha tjent som reserve for Jussi Jaaskelainen, ble Adrian West Hams førstevalgsmålvakt like etter signering, men ville på sin side bli overtatt av Lukasz Fabianski i årene etter.

Adrians West Ham-kontrakt gikk ut i 2019, og han kom til Liverpool på en gratis overgang den sommeren. Han ble raskt kastet ut i aksjon etter at Alisson fikk en skade på åpningsdagen av Premier League-sesongen. I sin andre kamp for de røde vant Adrian det første trofeet i karrieren, og ga en god prestasjon da Liverpool slo Chelsea i UEFA Super Cup på straffe.

Les på F7: Gladiator 2 vil inneholde noen av de «største actionsekvensene som noen gang vist i en film»

Adrian vil forlate Liverpool etter å ha spilt 26 kamper over en femårsperiode, han har vært med å vinne fem trofeer på den tiden.