Murillo dos Santos. (foto: Nottingham Forest)

Nottingham Forest er i trøbbel. Plassen i Premier League ble reddet, men reglene for økonomisk sunn og bærekraftig klubbdrift setter strekt press på den stolte klubben før sesongstart. Dette betyr selvfølgelig at Forest trenger å selge noen av sine mest innbringende spillere, selv om det sportslig gjør gruelig vondt.

21-åringen Murillo er trolig den mest ettertraktede Forest-spilleren, med storklubber fra Premier League og utland svært interessert i å signere brasilianeren. Midtstopperen ble hentet til Forest fra Corinthians forrige sommer for rundt 15 millioner euro og spilte seg raskt inn på førsteelleveren med 36 kamper totalt.

LES: Danske supportere lider i tysk øl-kaos

Football-Insider melder frist går ut på søndag fra Premier League for å registrere salgsinntekter på mellom 20 og 25 millioner pund, ellers vanker det poengstraff på Forest. Football-Insiders kilde melder dette kan presse frem et salg av Murillo de kommende dagene. Med en markedsverdi på 35, 40 millioner euro er dette en spiller Forest ikke har råd til ikke å selge.

Ifølge Football-Insiders kilde er Liverpool en av klubbene som venter på muligheten, som altså kan komme i løpet av de nærmeste dagene.

Alt du trenger å vite: England – Slovenia

ENGELSKE KLUBBER: Ashley Young drar frem signaturpennen på nytt