Har ikke helt sluppet.

Uavhengig av hva som skjer med Paul Pogba, Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har et stor behov for å friske opp midtbanen i sommer. – Sporting Lisboa midtbanespiller Bruno Fernandes er en perfekt ballfordeler og målfarlig. 

Paul Pogba tar veldig mye fokus og det vakuumet har Liverpool tenkt å utnytte seg av, mens Manchester United drøyer sitt bud til etter en avklaring om fremtiden til deres franske superstjerne har Liverpool kommet med et åpnings bud.

Les: Ute i kulden hos Sarri, nå hentes Gary Cahill av sin gamle sjef

Ifølge Correio da Manha har Liverpool gjort et tilbud på 40 millioner euro for den frodige midtbanespilleren og har sterke forhåpninger om at de kan tjene penger på Uniteds sommel.

Det virker imidlertid lite sannsynlig Sporting vil akseptere et slikt tilbud gitt midtbanespilleren – som scoret eller assisterte 50 mål på 53 kamper i sesongen i Primeira Liga – har en utkjøps-avtale på 80 millioner euro.

Les: Elendig forhold til klubbpresident James Pallotta «jaget» Totti fra Roma

Correio da Manha hevder imidlertid at Jürgen Klopps interesse for spilleren er ekte og regner med at hans målfokus fra midtbanen kan forbedre et område der de har manglet effektivitet siden Philippe Coutinhos salg til Barcelona for 18 måneder siden.

Reds har sett spilleren flere ganger i løpet av sesongen, og det ville ikke komme som et stort sjokk å se Liverpool snike seg forbi og i siste øyeblikk og hente Bruno Fernandes rett foran nesa på Manchester United.