(foto: liverpool, twitter)

Mohamed Salah trengte bare tyve minutter mot Leeds for å skyte seg inn i 100-måls klubben. For Harvey Elliot ble det lite feiring på Elland Road.

Vi klarer ikke å riste av oss synet av 18-åringen Elliot som ble måkt ned av Pascal Struijk i andre omgang. Fabinho hadde scoret Liverpools andre. Temperaturen var høy, som den skal være, men Leeds-spilleren mistet helt kontrollen på taklingen som etter alt å dømme førte til at Elliot brakk beinet.

Les: Bayern Münchens raid fungerte perfekt

Det ble rødt kort på Struijk, mens Elliot ble båret av banen til «You’ll Never Walk Alone”, sunget av Liverpool-supporterne.

Selv om Leeds var én mann i manko, var det hjemmelaget som holdt på å redusere ved Patrick Bamford – to ganger. Så i kampens tredje tilleggsminutt lukket Sadio Mané kampen med 0-3 scoringen og tre poeng til Liverpool.

Dermed holder Klopps menn farten til Manchester United og Chelsea med 10 poeng på fire kamper. Vi sender varme tanker til Elliot.

Les: Maks uflaks for Martin Braithwaite