Liverpool har planen klar for overgangsvinduet

Det går mye Klopps vei om dagen. (foto: liverpool)

I fotballverdenen går det ikke an å hvile på laurbærene. Dette vet Jürgen Klopp. Selv om Liverpool har gått helt til toppen i Europa gjennom kvalifisering til finalen i Champions League, har de røde vist svakheter som må rettes opp før neste sesong. 

Liverpool har for tiden bare tre sentrale midtbanespillere (seniorer) som er i kampform før den viktige kampen mot Chelsea på søndag.

Før neste sesong må Liverpool få spillere som kan heve klubben ytterligere noen klikk.

Philippe Coutinho forlot klubben for Barcelona i Januar, mens skadeforfulgte Adam Lallana bare har fått med seg to Premier League-kamper fra start.

Alex Oxlade-Chamberlain er ute resten av sesongen med en lei kneskade, og Liverpool har ikke råd til å starte oppkjøringen til neste sesong på hæla.

-Vi har allerede Naby Keita som kommer og vi vil sannsynligvis signere kontrakt med flere spillere. Vi må først og fremst styrke troppen. Å hente inn spillere som er bedre enn de vi allerede har, vil være vanskelig, men vi trenger å gjøre noe for å ha more depth in the squad. Vi hadde problemer i vinter. Phil forsvant, Lallana var ikke her og Emre Can forsvant med skade. Vi må nå forberede oss så godt som mulig så dette ikke skjer igjen, sier Klopp ifølge ESPN.

Men først kommer Chelsea og noen kamper mot Real Madrid.

Les også: Premier League-klubb villig til å betale over en halv milliard kroner for 18-åring

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp