Thiago Alcantra

For deg som liker setninger med mange land i på en gang, her kommer en: Thiago Alcántara do Nascimento er en italiensk-født spansk-brasiliansk fotballspiller som spiller for den tyske klubben FC Bayern München, nå er han aktuell for spill i England.

Vi har forstått av Liverpool trakk det lengste strået og at Thiago Alcantra ville få oppfylt sin drøm om å spille på Anfield. Bayern München stjernen var klar for nye utfordringer og Liverpool manager Jürgen Klopp var klar for å gi han det.

Les: Klopp nekter å slippe forsvarskjempe

Den 29 år gamle midtbanespilleren er en sann magiker med ball, han gjør ting med ballen som du synes er umulig selv om du ser det i sakte film. Overraskelsen er nærmest totalt etter vi leser i Sport at Liverpool har tenkt til å la den unike sjansen gå og heller gi Manchester United en spiller som kan ha samme løfteeffekt på laget som vi har sett fra Bruno Fernandes.

Pengegutta på Anfield har bestemt at i år skal det ikke gjøres de helt store tingene, og Thiago vil helt klart komme inn i kategorien stort. – Eneste sjanse for at «noe stort» kan komme inn døra er at «noe stort» forlater klubben.

Manchester United som lenge har fulgt med på Thiago Alcantra gleder seg over at de nå har sjansen, de trodde, som resten av fotballverden at neste stopp nesten uansett var Liverpool.

Overgangseksperten, Christian Falk, melder onsdag formiddag at spilleren har lagt ut huset sitt i München for salg, og han vil heller ikke utelukke en overgang til Ole Gunnar Solskjærs lag.

Les på Popidol: Kastet ut av nattklubb