Er vel det som kan kalles en perfekt fotball match? (foto: liverpool, twitter)

Da Mo Salah gikk ut på Old Trafford på søndag sto egypteren notert med 103 scoringer i Premier League, ett mål bak Chelsea-legenden Didier Drogba. Nitti minutter senere var Drogba-rekorden for afrikanske spillere passert med god margin.

Salah hamret løs på United-forsvaret og stakkars David de Gea. Scoring i 38. minutt, 45+5. og 50. minutt. Det holdt altså ikke med å ha passert Pogba som den mestscorende afrikanske spilleren. United-supporterne hadde heller aldri måtte oppleve at en gjestende spiller scorer hattrick i PL. Dobbelt historisk!

Les: 5 spillere fikk kjenne på Mourinhos vrede

Klarer Liverpool å overbevise Salah om å spille i den røde drakta resten av karrieren, er det nok to rekorder som skal jaktes. Sergio Aguero er den mestscorende ikke-europeer i Premier League med 184 scoringer, Alan Shearer står med 260 mål som all-time leading marksman.

Liverpool har ikke noe valg: Gi 29-åringen det han peker på (les: Salah har nå sagt sitt – resten er opp til Liverpool) og behold ham i Liverpool-drakt til han går tom, eller bestemmer seg for pensjonstilværelsen. Salah ruler!

Les: Casper Ruud klatrer til rekord på verdensrankingen