Har timing, fart, styrke og null respekt. (foto: kabak, twitter)

På fredag ble Jürgen Klopp presset av journalistene: Når forventes Virgil van Dijk å være tilbake på banen? Det kom ingen dato.  -Vi vet ikke engang om vi selv vil vite det. Det kommer til å ta tid, det er klart, kom det kort fra Klopp.

For oss høres det ut som resten av sesongen spilles uten nederlenderen. Sesongen der Liverpool skulle returnere til topps i Champions League og sikre back-to-back i Premier League må gjøres uten verdens beste midtstopper.

Selv om Klopp forrige uke ble irritert da Jamie Carragher uttalte at alt nærmest vil gå til helvete hvis Liverpool ikke skaffer seg en ny midtstopper 1. januar, skjønner vi ikke hvordan Liverpool skal løse det uten. Når det hersker så stor usikkerhet rundt den viktigste defensive posisjonen, kommer Klopp trolig ikke unna å eksterne forsterkninger.

Les: «Alle Arsenal fans fortjener en forklaring»

Ifølge Sport Media set har Liverpool allerede sett seg ut et mål i Bundesliga:

20-åringen Ozan Kabak.

Da den tyrkiske landslagsspilleren ble hentet til Stuttgart i januar 2019 fra Galatasaray, dro Kabak like godt til med to scoringer i kampen mot Hannover 96, noe som gjorde den da 18-år gamle spilleren til den yngste midstopperen i Stuttgarts historie til å score to i èn Bundesliga-kamp.

Stuttgart fikk ikke lenge gleden av stjernematerialet. Allerede sommeren 2019 trykket Schalke på utkjøpsklausuls-knappen på rundt 15 millioner euro.

Les på F7: Natalie Portman kickstarter fotballklubb-eventyret

For oss blir en 20-åring i yngste laget for å bære midstopperrollen hos en klubb som Liverpool, men etter å ha sett Upamecano hos RB Leipzig , van der Ligt hos Juventus og Uniteds Axel Tuanzebe i kampen mot PSG, skjønner vi at alder får mindre og mindre betydning.

Når prislappen i tillegg er overkommelig for en januar-overgang, rykker Kabak opp som en aktuell kandidat. Ifølge Sport Media Set krever Schalke rundt 30 millioner euro for å slippe 20-åringen.

Spennende.

Les: Gerrard blåst av banen – scoringen overgikk alle hans egne for Liverpool