Verdamt noch mal. (foto: liverpool, twitter)

Forrige sesong dro Rhian Brewster til for alvor på utlån hos Swansea. Denne sesongen trenger 20-åringen mye spilletid på et høyere nivå, men det ser ikke akkurat ut til å bli i Liverpool.

Brewster har hjertet i Liverpool, men som dagens fotballungdom rundt om i verden, er spilleren (og agenten) bevisst på potensialet og verdien. Da aksepteres ikke sporadisk spilletid for Liverpool gjennom sesongen.

Les: Nå skjer det igjen: United sender seg selv ut av forhandlingsrommet

Ifølge Sky Sports har et kobbel av Premier League-klubber kastet seg på muligheten til å leie forwarden som nesten er i ferd med å etablere seg hos de regjerende mesterne. Nå ser det ut som det blir en løsning både Brewster og Liverpool kan leve med.

Fourth Official hevder Liverpool har akseptert et bud fra Sheffield United om permanent overgang for Brewster. Har Klopp gått helt av skaftet, spør du? Slippe forwarden som er i ferd med å bryte gjennom på førstelaget!

Les på Engelske klubber: Kai Havertz er ikke i tvil om hva som er tøffest av Bundesliga og Premier League

Ifølge Fourth Official signerer Liverpool ingenting uten tilbakekjøpsklausul i kontrakten. Da puster vi lettet ut. Gjengen hos Sander Berge er definitivt ikke dårlig selskap for Brewster de neste sesongene – til Jürgen Klopp mener tiden er inne på Anfield.

Thumbs up.

Les: Superuke for Aston Villa: Grealish blir og drømmekeeperen signert!