Bildet av en vinner. (foto: liverpool, twitter)

Manchester City hadde gjort jobben mot Tottenham på lørdag og gikk tilbake til toppen av tronen. Nå var det opp til Liverpool.

Og Klopps karer gjorde som de skulle. Selv om det ikke ble noen målfest, er 2-0-seier likevel en solid leveranse fra de røde.

Vel, det vil si etter pausen. Etter 45 minutter hadde waliserne klart å forsvare seg til 0-0.

Salah fikk sjanser, Firmino fikk sine sjanser, Mané fikk også sine, men det måtte en Georginio Wijnaldum og innbytter James Milner (straffe) til for å sørge for at gullkampen i aller høyeste grad lever.

Les: Everton-fansen synger «Ole at the wheel»

Ett poengs forsprang til City, med Guardiolas gjeng med én kamp mindre spilt. Manchester-derbyet på onsdag betyr nå så mye mer enn å «pisse lengst i Manchester».

Denne gangen, Liverpool, denne gangen. (foto: liverpool, twitter)

Les på Popidol: Red Bull får nå skikkelig konkurranse

Jürgen Klopp tar nok en telefon til Solskjær for å vise hvem han heier på.

En god og overraskende solfylt søndag i Wales. (foto: liverpool, twitter)

Les: Busquets ber Barcelona-supporterne glede seg: «Han er spektakulær!»

Om det hjelper noe, er et annet spørsmål. 4-0-tapet mot Everton etterlater ikke akkurat United-spillerne stinne av selvtillit.

Sorry, Guys. (foto: united, twitter)

Les: Palace ødela for Arsenal, gledet Chelsea – og gav håp for Solskjær