Liverpool forbereder seg på en tilværelse uten Mohamed Salah

Nicolas Pepe

Når en så viktig spiller som Mohammed Salah er usikker foran neste sesong settes det igang «mottiltak» slik at man ikke står uten en «Goalgetter».

Liverpool har gjort en formell tilnærming til Ligue 1 klubben Lille for deres sensasjonelle talent Nicolas Pepe. – Pepe har 19 mål og 11 assisterer i Ligue 1 denne sesongen, og Manchester United, Arsenal og Chelsea har alle blitt kreditert med interesse.

Les: Sarri peker på en ting som har blitt et problem for Chelsea

Lille setter pris på Pepe på rundt 80 million euro, noe som er langt innenfor rekkevidde for Liverpool selv uten et salg av Mohamed Salah.

Nicolas Pepe som nå er 23 år har bare blitt bedre og bedre siden han kom til Lille i 2017, før årets sesong var Ligue 1 laget smarte nok til å skrive en forlengelse på avtalen frem til 2022.

Les: Diego Costa må finne seg ny klubb – igjen

Le10Sport skriver at Liverpool undersøker muligheten for å hente Pepe, dersom de mister sin egen stjerne fremover i sommer.

Mohamed Salah står overfor en usikker fremtid i Anfield. Styret i Liverpool har sittet med sine store kalkulatorer og regnet på alt de kan bruke penger på hvis noen kommer og byr 2 milliarder for deres verdifulle egypter.

Lille-president Gerard Lopez bekreftet nylig at Pepe vil forlate klubben til sommeren, han har en alt for stor verdi for en «liten» klubb som Lille:

«Fire eller fem spillere kommer til å forlate denne sommeren. Nicolas Pepe forlater oss helt sikkert, sier Lopez til Telefoot.

«Han går inn i et prisklasse som gjør at vi ikke kan si nei. Han vil ha valget hvor han vil dra. »