Takumi Monamino selger flere drakter i Japan enn David Beckham på høyden

Det rare med Takumi Monamino er at alle er enige om at han er en meget god spiller, selv hans sjef Jürgen Klopp som satser på andre hester er svært imponert over hans ferdigheter.

Istedenfor benkesliting ble han i vintervinduet lånt ut til Southampton og det tok fullstendig av. Glemt var nedturen han opplevde på Anfield etter å ha vært en store helten for RB Salzburg i Champions League.

Les: Brighton klasker høy prislapp på Trent Alexander-Arnold erstatter

Venstrevingen har en jo jo karriere litt som vi har sett med Alexander Sørloth som gjør det skikkelig bra i annenhver klubb han spiller for. Southampton manager Ralph Hasenhüttl er overstadig begeistret for Takumi Monamino og ønsker intenst han skal bli en fast del av laget.

Daily Mail melder i dag at Southampton har startet en dialog med Liverpool for å få i stand en avtale.

Denne våren har vært særdeles god for 26 åringen med to mål på ti kamper.

Der har det løsnet for 26-åringen, og han sto for en sterk vår der han ble kjent for to mål på ti kamper i løpet av våren. I følge Daily Mail vil Southamptons trener Ralph Hassenhüttl ønske å kjøpe Minamino fra Liverpool.

Jürgen Klopp er slettes ikke sikker et salg er det beste, han har i forbindelse med utlånet kommet med en solid dose skryt: «Det er vanskelig å komme inn på dette laget, sånn er det. «Taki» er en flott fyr og en veldig god spiller, så han vil ta den utfordringen. Hans tid kommer her, uten tvil»

Les på Popidol: Strengere straff for å dele krenkende bilder, film og lydopptak av andre

Minaminos kontrakt med Liverpool strekker seg til sommeren 2024.