Sett fra venstre, en kar med briller, Jürgen Klopp, John W. Henry og en "golddigger".

Med bare noen timer igjen til Champions League finalen mot Tottenham har Liverpools styrtrike eier John W. Henry uttrykket sin beundring for hva manager Jürgen Klopp har fått til på den måten han kan best, ved å love å bruke masse penger. 

Sist sommer var ikke akkurat Liverpool forsiktige, de kjøpte Alisson, Naby Keita, Fabinho og Xherdan Shaqiri for tilsammen 1,6 milliarder, men så hadde de litt på konto også fra spillersalg. – I sommer skal det ikke stå på milliarder for at klubbens meget populære tyske manager skal få kjøpe de stjernene han ønsker.

Går for to poeng mer neste sesong.

Les: Klopp svarer på Juventus-ryktene

John W. Henry forteller Sky Sports News at de vil vinne Premier League neste sesong og vil bruke penger for å bli enda sterkere.

«Vi kommer til å hente noen, men vi har allerede en sterk tropp. Vi har ikke startet prosessen helt enda fordi vi fremdeles er i sesong, men hvert år er vi villige til å investere i de riktige spillerne»

«Slik jeg ser det, så ser jeg ingen grunn til at noen av de beste spillerne i verden ikke skulle ønske å spille for Liverpool» slår Werner fast i et intervju med Liverpool Echo.

«Vi har en så sterk tropp, et sterkt støtteapparat og en manager som er en av de beste i verden. Så jeg tror ikke det vil være noen spillere som ikke vil gripe muligheten om de får sjansen til å spille for Liverpool».

Det er en imponerende liste med spillere som allerede er koblet til Liverpool, men en ting er helt sikkert, de kommer til å få kamp om dem helt inn til døra. – Joao Pedro, Felipe Anderson, Jakub Ojrzynski, Max Kruse, Matthijs de Ligt, Memphis Depay, Ugurcan Cakir, Timo Werner, Lloyd Kelly og Samuel Chukwueze bare noen av spillerne som er blitt koblet til Anfield.

Les på Popidol: Robert Pattinson er nye «Batman»