Gasellen Phillips. (foto: leeds, twitter)

De siste sesongene har Leeds-spilleren vokst seg til å bli en av de beste sentrale midtbanespillerne på balløya, i sommer ble han belønnet med EM-sluttspillkamper for England. Jude Bellingham valgte Dortmund som utviklingsplattform fra forrige sommer, med 69 kamper i den gulsorte drakten er 18-åringen rangert som et av de aller største talentene på markedet.

Liverpool er linket til begge spillerne, en tidligere toppscorer i Premier League mener Klopp bør gå for Leeds-spilleren.

Les: Thomas Vermaelen pakker kofferten og returnerer til Europa

Kevin Phillips ble toppscorer i Premier League i 1999/2000 med Sunderland, og bør ha rimelig god teft når det kommer til hva som kreves for å lykkes.

Ligaens kuleste hårsveis. (foto: leeds, twitter)

Selv om Calvin Phillips har slitt med skade denne sesongen, er dette spilleren Kevin Phillips mener Liverpool bør satse på.

-Kalvin Phillips kan spille for en hvilken som helst klubb i verden. Han er så god i rollen i front av forsvaret. Han bryter opp spillet, treffer med diagonale pasninger og kan løpe med ballen. Jeg er sikker på at han vil passe naturlig inn hos Liverpool, begynner den tidligere toppscoreren til Football Insider.

Les på Engelske klubber: Junior Firpo om tiden i Barcelona: «Ingen respekt»

Ikke noe å si på selvtilliten. (foto: dortmund, twitter)

-Hvis jeg skulle velge mellom Phillips og Jude Bellingham, ville jeg ha valgt Phillips. Han er litt eldre, men jeg mener han er en top-class player, avslutter den tydligere Sunderland-spilleren.

Les: Elendig timing for Mourinho at Ralf Rangnick dukket opp på Old Trafford

Vi sender innspillet videre til Jürgen Klopp.