Har ikke bruk for stjernespillere som ikke spiller.. (foto: everton, twitter)

Da Carlo Ancelotti entret Premier League for sin andre runde, skapte det en enorm entusiasme hos Everton-spillerne – og supporterne. De var lei av vingling med Koeman, Marco Silva, og ønsket seg en «ansvarlig voksen» som kunne skape stabilitet på toppen av tabellen.

Det begynte ekstremt bra forrige høst, holdt frem til nyttår, for så å miste farten inn mot sesongavslutningen. 10. plassen ga ingen grunn til feiring hos Everton, spesielt ikke når den røde delen av Liverpool leverte 3. plass mot alle odds.

Les: Atletico Madrid stjerne tvinger igjennom overgang til Manchester

Likevel, Ancelotti har på kort tid gitt spillerne en herlig selvtillit og troen på at alt er mulig. Derfor blir vi rimelig bekymret på vegne av Everton-supporterne når et rykte fra en troverdig spansk mediekanal varsler endring.

Det er Cadena Ser som hevder Real Madrid har startet diskusjonen om en mulig retur for Ancelotti til kongeklubben, noe som skal ha fått Everton til å starte jakten på erstatter hvis italieneren aksepterer.

Les på Engelske klubber: Blackpool er tilbake!

Please stay. (foto: everton, twitter)

Everton-supporterne får håpe på at Antonio Conte eller Mauricio Pochettino er mer tente på jobben. Du takker ikke nei til jobben som manager for Real Madrid, men Carlo Ancelotti trengs mer hos Everton.

Please stay.

Les: Ajax-talent Brian Brobbey signerte for RB Leipzig – så forsvant motivasjonen med Nagelsmann ut døra