Venezuela var ikke i nærheten av å true Argentinas sin imponerende 30 kamper på rad ubeseiret på fredagens kvalifiseringskamp til Qatar-VM. – 35 år gamle Lionel Messi kom på scoringslista i Argentinas 3-0-seier over Venezuela.

Etter kampen antydet han store endringer etter Qatar-VM, men hva betyr det egentlig?..

Les: Southampton-eier jobber med nytt kjøp – så dukket plutselig Roman Abramovich opp som konkurrent

Argentina 3 – Venezuela 0

Det var andri noe tvil selv om et tok litt tid før første mål, Nicolás González dunket inn ledermålet ti minutter før pause. Mot slutten av kampen forsvant all tvil med to mål på tre minutter. Det sørget innbytter Angel Di Maria og Lionel Messi for, de to er lagkamerater både på Argentinas landslag og på den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Les: Det er to budgivere igjen i racet om Chelsea

Messi fikk i etterkant spørsmål om framtiden. Da ga han et noe kryptisk svar.

– Jeg vet ikke hva jeg gjør etter VM, men det vil helt sikkert bli mange ting som endrer seg. Etter Qatar er det mye jeg må vurdere, sa Messi.

Spekulasjonene går høyt om hva det betyr! – Slutter han på landslaget etter VM? Har det noe å si for hva han tenker om i forbindelse med Paris Saint-Germain. Han har litt over et år igjen av avtalen med PSG og det går rykter om en retur til Barcelona og Inter Miami.

Argentina er for lengst klar for fotball-VM. Dit skal også Brasil, Ecuador og Uruguay fra Sør-Amerika. Peru, Colombia og Chile kjemper om femteplassen i kontinentets kvalifisering. Den gir kamp mot en motstander fra Asia i et VM-omspill.

De siste kampene i den søramerikanske kvaliken spilles tirsdag. Med gårsdagens mål er han oppe i 760 mål i sin karriere.