Geita spytter ikke i glasset når han nå skal hjelpe sin gamle lagkamerat Ronaldinho ut av fengsel. – For noen dager siden ble han arrestert for å reise til Paraguay med falsk pass. Ronaldinho og hans bror er varetektsfengslet.

Lionel Messi bruker 40 millioner kroner på fire topp advokater som har ett oppdrag. – Få Ronaldinho ut av fengsel.

Les: Og der kom beskjeden fra Nicklas Bendtner

For et par dager siden ble han arrestert for å reise til Paraguay med falskt pass, og saken er langt fra over for Barça-legenden, som for tiden er varetektsfengslet sammen med broren.

Myndighetene har to ganger avvist Ronaldinhos anke om å bli løslatt mot kausjon, og det er grunnen til at han må vente på rettssak. – Bakhistorien er at han har blitt gjort ansvarlig for vanvittig mye penger i forbindelse med et fiskeriprosjekt av en gjennomkorrupt regjering og president Jair Bolsonaro som til og med er verre enn Donald Trump.

Den brasilianske legenden hadde reist til Paraguay med invitasjon fra en kasinoeier og hadde planer om å delta på et veldedighetsarrangement og lansere sin bok ‘Genius of Life’.

De to har vært nære helt siden Messi kom til Barcelona, ​​hvor Ronaldinho allerede var en legende.

Så nå betaler den lille argentineren seg tilbake med en rask redningsaksjon: fire advokater til en verdi av fire millioner dollar.

I fengselet ble den årlige futsal-turneringen holdt og da var det stas at Ronaldinho fikk delta.

Les på Popidol: Fotballlegenden Ronaldinho viser frem gamle triks i fengsels-turnering