ÅRÅSEN: (SPORTEN) (Lillestrøm Øygarden 3-0) Lillestrøm knuste Øygarden søndag og inntok tredjeplassen på tabellen.

Lillestrøm tar en komfortabel og fortjent seier mot et tafatt Øygarden-lag her på Åråsen. Kjører egentlig over vestlendingene fra start til slutt, og spesielt i andre omgang er det stor forskjell på lagene. Øygarden må nok kjempe hardt for å holde seg oppe i Obos-ligaen, mens Lillestrøm nok blir å kjempe om opprykk helt til de aller siste rundene.

Det var et fortjent resultat. Lillestrøm var det beste laget på Åråsen fra start til slutt i søndagens kamp.

– Vår mulighet lå i å komme til pause med et godt resultat. Det ville frustrert Lillestrøm. Men de scorer to mål rett før pause, vi gir dem en gavepakke, og det irriterer meg grenseløs, sier Øygarden-trener Mons Ivar Mjelde til Sporten.com etter kampen.

Det så ut til å bli målløst i 1. omgang, men Øygarden raknet totalt i minuttene før pause. Først satte Thomas Lehne Olsen inn 1-0 på et skudd nede i venstre hjørne. Og like etterpå fintet Torbjørn Kallevåg seg forbi Charles Eze, og fra 20 meter satte han ballen nede i det samme hjørnet.

Dominerende LSK

Det var duket for festfotball på Åråsen da LSK sendte Øygarden nærmere nedrykk. Samtidig hoppet laget opp til tredjeplassen på tabellen.

– Vi får to kjappe på rappen, det gjør at vi får roet oss ned og spilt vårt spilt, sier Geir Bakke til Sporten.com

Lagene så ut til å gå i garderoben med 0-0, men så våknet Lillestrøm for fullt og banket inn to scoringer på overtid før pause. På halvvolley spilte Thomas Lehne Olsen videre til Daniel Gustafsson, som dro seg inn i banen og sendte ballen tilbake til lagkameraten like foran stengene til Borger Thomas Lehne Olsen hamret til på første berøring og satte ballen fint ned i lengste hjørne.

– Det er vel det vi kan kalle jackpot, vi spiller bra mot et lag som prøver å få oss ut av fatning,sier Thomas Lehne Olsen til Sporten.com

Bare minutter senere fyrte Torbjørn Kallevåg av en suser fra 18 meter. Ballen fant veien til nettmaskene nede ved stolpen. 27-åringen dro av to mann før han sendte hjemmelaget til pause med to måls ledelse. Like før timen sendte Fredrik Krogstad Øygarden-keeper Thomas feil vei og punkterte kampen med sluttresultatet 3-0.

– Vi er et bunnlag for at vi ikke klarer å spille som et lag, vi er alt for opptatt av enkelt prestasjoner, sier Øygard-kapteinen Aune Heggebø til Sporten.com.