(c) Bilde: LSK: Thomas Gill

Thomas Gill er ansatt som keepertrener i Lillestrøm. 

Erfaring fra Bundesliga

Gill har spilt fem kamper med det norske flagget på brystet og hatt en lang proffkarrière utenlands. – De mest kjente er tyske Duisburg, danske Aalborg og FC København, Sturm Graz fra Østerike.

Les: Lover å jobb som f

Han har ikke spilt for sin nye arbeidsgiver tidligere, men har stått i mål for både Vålerenga og Start.  Gill som kommer fra Grimstad har tidligere vært både hovedtrener og keepertrener i Lyngdal.

«Jeg skal prøve å bidra alt jeg kan med den sekken med erfaring jeg har med meg både fra norsk og utenlandsk fotball. Jeg håper det skal komme Lillestrøm til gode. Jeg kjenner ikke laget så godt ennå, men jeg merker at det er en god kjemi og at troppen virker samlet. Så vet jeg jo hva Arne Erlandsen står for. Vi snakker samme språk» sier Gill til LSKs hjemmeside.

Dette blir gøy. Jeg synes det er ekstra spennende med kvaliteten på de tre unge keeperne (Marko Maric, Matvei Igonen og Mads Hedenstad Christiansen, i tillegg er Emil Ødegaard lånt ut til Grorud). Det blir veldig morsomt å få lov til å forme dem. Jeg ser et kjempepotensial i alle tre. Etter treninga var det bare «tommel opp». En supergod følelse, sier Thomas Gill.

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!