The Special One på engelsk gress.

Det var en tydelig gretten Tottenham manager vi kunne observere etter 1 – 3 tapet mot Manchester United på søndag. – Den normalt sparsommelige styrelederen Daniel Levy har åpnet opp lommeboka for best mulig legge til rette for suksess for den portugisiske manageren, men suksessen har latt vente på seg.

Det begynner å bli rimelig klart at Champions League er utenfor rekkevidde og med det kommer også klubbens store stjerne Harry Kane mest sannsynlig gå videre. – Salget av Kane, kan faktisk være det som finansierer sparkingen av Jose Mourinho.

Les: Ole Selnæs bytter klubb etter tre spillerkjøp

Engelsk presse er delt i to blokker, den ene som mener Tottenham uansett resultat ikke tar seg råd til å sparke Jose Mourinho, og den andre, som mener de faktisk kommer til å gjøre det, men vente så lenge som mulig for å ha en så liten del av kontrakten igjen. (Med andre ord ikke nå, men etter sesongen)

The Telegraph har laget enn liste over mulige erstattere, sikkert for å gi Daniel Levy en hjelpende hånd. I og med at den opplagte erstatter, Mauricio Pochettino for øyeblikket er helt utilgjengelig har de satt tyske Julian Nagelsmann er den store favoritten til å bli ny Spurs-trener. – Nagelsmann er i dag manager for RB Leipzig, men har aldri lagt skjul på at han kunne tenke seg å prøve seg i Premier League.

Litt lenger ned på listen finner vi Massimiliano Allegri, Michael Carrick, Steven Gerrard og Diego Simeone.

Les på Engelske Klubber: Ronaldo håper Ole Gunnar Solskjær skal redde han

Tottenham ligger for øyeblikket på en 7. plass i Premier League – seks poeng bak West Ham på den viktige 4. plassen.