Tallenes tale er krystallklar, den polske superstjernen Robert Lewandowski som har scoret i alle de 15 siste kampene han har startet i er unik.

Etter et skuffende 1-1-resultat mot Borrussia Mönchengladbach i sesongåpningen, har det kun gått en vei for Bayern München, som lørdag slo Bochum hele 7-0.

Les: Er jo nesten dønn umulig å score på Ajer og Brentford

Leroy Sane åpnet ballet etter 17 minutter, mens Joshua Kimmich satte sin første av to scoringer ti minutter senere. Et mål fra Serge Gnabry og et selvmål av Bochums Vasilios Lampropoulos ga Bayern 4-0 til pause.

Kvarteret etter hvilen satte Robert Lewandowski sin eneste scoring for kampen. Med det har han scoret i de 15 siste bundesligakampene han har startet. Han er dermed kun én kamp til med scoring bak Gerd Müllers rekord fra 1969 og 1970. Den tyske storscoreren, som døde tidligere i år, scoret i 16 kamper på rad i den tyske toppdivisjonen.

Kimmich satte sin andre tre minutter etter, mens Eric Maxim Choupo-Moting sørget for 7-0-seier med sitt mål drøyt ti minutter før slutt.

Bayern München leder med sine 13 poeng Bundesliga før Wolfsburg spiller sin 5.-rundekamp mot Eintracht Frankfurt søndag. Wolfsburg har vunnet alle sine fire kamper og står med 12 poeng.

Se på Popidol: Ikke lurt å angripe en Jujitsu-verdensmester selv om han er bare 16 år gammel