Brennhete Robert Lewandowski måtte finne nettet fire ganger for å sikre Bayern München seieren mot Hertha Berlin i Bundesliga søndag.

Lewandowski ble tidligere denne uken hedret av Uefa som årets spiller for innsatsen sin forrige sesong. Da ble han både toppscorer i den tyske toppdivisjonen og mesterligaen med henholdsvis 34 og 15 scoringer.

Søndag kveld beviste han hvorfor han er så viktig for det tyske storlaget. han sørget på egenhånd for nok en seier. Seieren mot Hertha betyr at de regjerende mesterne ligger på 4.-plass i den tyske ligaen etter tre spilte kamper. Alexander Sørloths Leipzig, Augsburg og Eintracht Frankfurt er foran med sju poeng.

Les: Marc Roca: «Jeg er veldig glad. Dette er en drøm som gikk i oppfyllelse for meg»

Målfest

Rune Almenning Jarstein satt hele kampen på benken for Hertha Berlin søndag. Lewandowski scoret første omgangs eneste mål da han ble servert av Serge Gnabry fem minutter før hvilen.

De fleste trodde nok løpet var kjørt for gjestene fra hovedstaden da samme mann doblet ledelsen fem minutter etter pause. Men Hertha hadde ikke gitt opp: Jhon Cordoba reduserte for gjestene da timen var spilt, og ti minutter senere satt utligningen ved Matheus Cunha.

Overtidsdrama

Fem minutter før full tid ga Bayerns polske stjernespiss hjemmelaget 3-2, men Hertha utliknet bare tre minutter senere med et hodestøt av Jessic Ngankam.

Dramaet ble komplett da dommer Benjamin Cortus pekte på straffemerket to minutter ut i overtiden. Lewandowski fornektet seg ikke og var iskald da han satte inn seiersmålet.

Neste ligakamp for den tyske gigantklubben er møtet med Arminia Bielefeld. Fire dager senere venter Atlético Madrid i første kamp i Mesterligaen.