Leter også denne gangen etter manager i Italia

Klar for å få oppreising i Champions League? (foto: chelsea)

Daily Mirror skriver at Chelsea sirkler inn den 59 år gamle manageren for Napoli Maurizio Sarri som Antonio Contes arvtager. 

Ute av Champions League og ikke kvalifisert for neste år 

Det begynner å bli mange tegn på at Antonio Conte forsvinner til sommeren, så nå har fans og presse flyttet fokus til hvem som skal overta. Antonio Conte som har vært misfornøyd med tingenes tilstand siden i sommer, misliker å forlate klubben slik det ser ut nå. – Det er kulere å gi seg på topp.

Les: Conte kommer med overraskende beskjed om fremtiden

Napoli manager Maurizio Sarri  har hatt suksess i denne sesongen og ligger på en uvanlig for dem sterk andreplass i Serie A. – En plassering de trolig klarer å holde på og dermed har de klart å kvalifisere seg til Champions League.

Italienske  Roberto Di Matteo (født i Sveits) er den eneste manageren som har tatt Chelsea til Champions League seier, han var midlertidig manager i 2012. Han fikk den jobben da en annen italiener Carlo Ancelotti fikk sparken etter 3 sesonger.

De som husker langt tilbake erindrer muligens Gianluca Vialli som var manager på slutten av forrige årtusen.

Mange mener det er på tide med en engelsk manager.

Hvis Chelsea skal hente ut Sarri før sesongen er over vil det koste ca 70 millioner kroner, han har nemlig en utkjøpsklausul. – Et tegn på at noe er på gang er Sarri sin, vi må vente å se holdning til et forlengelsesforslag fra Napoli, man skulle tro at minst en sesong til, med spill i Champions League fristet.

Les: Italia vil hente tilbake sin gamle landslagssjef

Chelsea er fortsatt på femteplass etter dagen borteseier 2 – 3 mot Southampton med hele 7 poeng opp til Tottenham på fjerde.

 

……………………………..

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp