Vil ha mer. (foto: liverpool, twitter)

Hos Liverpool har Shaqiri i enkeltstående kamper blitt fremhevet som en av de store profilene hos Liverpool, men oppholdet har ikke blitt helt som planlaget for sveitseren siden han forlot Stoke i 2018.

Trofeer har det blitt nok av på Anfield, men 63 kamper i Liverpooldrakt siden ankomsten er i tynneste laget. I EM-sluttspillet utnyttet sveitseren muligheten til å minne toppklubbene om at han har mer inne.

Les: Kepa Arrizabalaga er endelig sluppet fri!

Liverpool ga grønt lys for at vingen kunne velge exit i sommer, ifølge L´Equipe har Lyon vært den mest ivirige. Den franske avisen hevder Ligue 1-klubben og Shaqiri er enige om de personlige betingelsene, nå gjenstår de siste forhandlingene med Liverpool.

Ifølge overgangjournalisten Gianluca Di Marzio har Lyon kommet med et bud på rundt 63 milioner kroner, mens Liverpool har rundt 85 millioner kroner som utgangspunkt. Dette høres ut som en avstand klubbene løser på bakrommet.

(foto: liverpool, twitter)

For Shaqiri blir ikke dette en overgang til en ny tilværelse i skyggeland, ifølge L´Equipe er Liverpool-spilleren tiltenkt rollen som erstatter for Memphis Depay. Nederlenderen var stor i Lyon-drakt, hos Barcelona fremstår han i en kaotisk situasjon som redningsmann for Koeman.

Vi tenker Shaqiri gladelig tar imot utfordringen hos Lyon etter Depay-exiten. Denne gangen skal sveitseren innta en sentral rolle som under EM-sluttspillet.

Les: Philip Zinckernagel dundrer på hos Nottingham Forrest