Fosser frem og ut av Lyon. (foto: aoar, twitter)

Lyon ble resultatmessig hardt rammet av den brå avslutningen på sesongen. Utenfor spill i Europa neste sesong har Jean-Michel Aulas og gjengen innsett at lista må legges lavere.

Dette betyr å frigi noen av de største stjernene.

Det har vært mye snakk om at både Memphis Depay og Moussa Dembele pakker bagen og forlater byen, nå har Lyon sendt signaler om at den største stjernen også skal selges.

Houssem Aouar.

Les: Lyon hyller sin John Carew

Den franske U-landslagsspilleren har en ekstrem teknikk og fart, og fungerer over hele midtbanen. 21-åringen har vært i klubben siden han var 11, og fikk sin fortjente A-lagsdebut i 2017. Etter dette har Aouar fosset frem, der han blant annet ble nominert til Golden Boy kåringen i 2018.

Denne sesongen har han vært selvskreven på banen for Lyon, og står for 9 scoringer og 7 assists på 37 kamper.

Nå er det altså slutt. Champions League-klubben Lyon er i trøbbel, noe som blir forsterket av inntektstapet neste sesong uten inntekter fra CL.

Ifølge L´Equipe legger Lyon Aouar ut for salg denne sommeren, med forventninger om å redde inn rundt 550 millioner kroner.

Den franske avisen hevder at Manchester City og Liverpool fortsatt følger nøye med på 21-åringens bevegelser – nå kommer muligheten til å sikre seg den neste franske superstjernen.

Les: Football Insider: Liverpool skal sikre seg Sadio Mané en gang for alle