Lite viste jeg da jeg stod opp idag tidlig at jeg skulle skriver denne spiontriller aktige historien om hva som skjedde på treningsfeltet i forkant av europaligakampen mot FC København.

Leppelesere er overbevist Ole Gunnar Solskjær snakker om Jadon Sancho på Manchester United treningen, de ser også helt tydelig at det er en mann med makt som snakker. – Han gir klar beskjed fix it.!

Autoriteten til den norske manageren bygges ytterligere opp av hans håndbevegelser som ifølge våre eksperter er bestemte, forklarende og inviterende på en gang.

Borussia Dortmund-vingen er blitt koblet med en flytting til Old Trafford hele sommeren, men klubbene er foreløpig låst i forhandlinger. – Den tyske storklubben vil han mer betalt enn det Manchester United er villige til å betale.

20 år gamle Jadon Sancho ønsker å komme tilbake til England, men det tillegges ikke mye vekt i det som uansett hvem som trekker det lengste strået blir en milliardavtale.

Det ser ut som at Solskjær tror en avtale kan være nært forestående – men mange tror ordene ‘vi har sortert det ut’ og ‘tirsdag’ henspeiler til Nemanja Matic.

Det er andre gang de siste månedene at Solskjær er blitt fanget på teip mens han diskutere potensielle kjøp.

Mange tror han sa til Nathan Ake ‘vi trenger en venstrebenet midtback’ etter Uniteds 5-2-seier over Bournemouth i juli. – Som de fleste har fått med seg, Mr Ake endte opp i hos byrival Manchester City.

Les: Bournemouth casher inn en halv milliard på Nathan Aké

Da Jadon Sancho forlot treningsfeltet og satte seg på et fly startet ryktene om en Manchester United overgang nok en gang. Dortmunds kommunikasjons sjef Sascha Fligge benektet det hele:

«Det er vanlig og greit at spillere går hjem før en treningsleir hvis de ikke er risikofylte»

Les: Kicker: Dette var slutten for United