Achraf Hakimi

Achraf Hakimi er en av mange utlånte Real Madrid spillere som må avgjøre om de skal kjempe om et sted på Estadio Santiago Bernabeu eller komme seg videre. – Vi kan godt skjønne Real Madrid valgte å låne ut den allsidige 21 år gamle marokkanske spilleren for to år siden, men nå burde de kjempe med nebb og klør for å beholde han.

Paris Saint- Germain har med full tyngde og lommebok kastet seg inn i kampen om Achraf Hakimi som fortsatt er på lån hos Borussia Dortmund.

Marca skrev tidligere denne uken om en intern debatt i Real Madrid om hva de skal gjøre med Ashraf som har avtale frem til 2023. Paris Saint-Germain er på jakt etter en høyreback da alt tyder på at Thomas Meunier vil gå videre når kontrakten hans går ut 30. juni.

Les: Hva nå Cavani, Silva, Pedro og Callejon?

PSGs sportssjef Leonardo har Achraf øverst på ønskelisten, ifølge rapporter i Frankrike. I tillegg , Foot Mercato opplyser at Achraf er åpen for å flytte til den franske hovedstaden.

Problemet for PSG er at de må konkurrere med Dortmund, som vil at spilleren skal være i klubben i en sesong til før han kommer tilbake til Bernabeu, selv om dette trenger godkjenning fra Real Madrid.

Hvis Los Blancos skulle velge å cashe inn på Achraf, ville PSGs største konkurrent trolig være Bayern München.

Les: Pirlo klar for første jobb som manager, men takket nei til Juventus!

Skulle Achraf likevel tro at han kan spille en betydelig rolle for Real Madrid etter hjemkomsten, kan han ta beslutningen om å kjempe mot Dani Carvajal for en plassering i Zinedine Zidanes startende XI, en trener som har mye tro på ham.