(c) Bilde: Fredrikstad Fotball klubb: Leo Olsen

Leo Olsen har hatt et skadeplaget 2019, nå velger unggutten å flytte til Stockholm. Kråkerøy-gutten Leo Olsen ble tatt opp i a-stallen i 2018 og hadde en god utvikling gjennom sesongen.

Gjennom høsten hadde han en rekke gode rekruttkamper, men på slutten av sesongen startet skadeplagene.

Les: Bundesliga-klubb har lagt inn bud på Martin Ødegaard

Gjennom vinteren var det et tretthetsbrudd i ryggen som holdt han ute, og kort tid etter at han var tilbake begynte lyskeproblematikken som fortsatt holder han utenfor trening.

Leo fullfører i disse dager studiene sine på Wang Toppidrett og har nå tatt valget om å flytte til Stockholm hvor han har familie og ser på muligheten for å både spille fotball og studere der.

Les: Offisielt: Venstreback Ferland Mendy signert for Real Madrid

– Denne beslutningen har jeg tenkt frem og tilbake på i lang tid, og det har ikke vært et lett valg. Jeg har konkludert med at en endring er det jeg trenger, noe som vil være sunt for meg både på og utenfor banen. Ønsker alle gutta alt godt og har troa på sesongen ender med opprykk! Forteller Leo til egen web.

Leo hadde i utgangspunktet kontrakt ut året, men den termineres i sommer og Leo bruker de kommende ukene på å riste av seg skadeutfordringene. Dermed har høyrebacken spilt sin siste kamp for FFK i denne omgang. Sportslig leder Per-Mathias Høgmo forteller at jobben med å utvikle troppen i sommer er godt i gang.

– Vi ønsker Leo lykke til med en ny og spennende fremtid, både som student og fotballspiller. Når både Leo og Leo nå velger andre areaner for studier og fotball gir det rom for andre unge spillere, både i egen klubb og ev. utenfra, til å komme inn i FFK sin a-stall. Dette arbeidet vil sees i den totale sammenheng med hvordan vi kan utvikle troppen best mulig i kommende overgangsvindu. Forteller Per-Mathias Høgmo.

Etter 9 kamper i PostNord-Ligaen avdeling 1 ligger Fredrikstad på andreplass med 17 poeng, tre bak Stjørdals-Blink.

Les på Helsesjefen: Fem ting du ikke skal prøve å styre med viljen