Lads, vi vant på Old Trafford! (foto: leicester, twitter)

All honnør til Brendan Rodgers og gjengen, men med ti United-spillere i hvile fra kampen mot Aston Villa, sier det seg selv at Leicester fikk en lissepasning fra Solskjær.

Og London-klubben tok imot pasningen. Så vidt.

Les: Bekreftet: Gianluigi Buffon takker for seg

Med fire tette kamper på programmet valgte Solskjær å prioritere kampen mot erkerivalen Liverpool. Leicester brukte bare ti minutter på tilkjempe seg et forsprang med Luke Thomas-scoring.

Men allerede frem minutter senere kom svaret fra United. Innlegg fra Amad Diallo til Mason Greenwood til 1-1. Resten av omgangen var det vanskelig å se at Leicester stilte til start med et mye sterkere lag. På papiret.

Det deilige med fotball er at lagoppstillingen på papiret ikke betyr noe når ballen først begynner å rulle. Likevel reddet Leicester seg i et 66. minutt. Nemanja Matic slapp Caglar Soyunco, som headet seg inn som matchvinner til 2-1.

Les på Engelske klubber: Conor McGregor kan hjelpe Manchester United

Brendan Rodgers hadde ledet Leicester til klubbens første seier på Old Trafford siden 1996. Hvem som stilte opp på banen hos United i 2021 er uinteressant. Tre poeng og så og si sikker topp-fire plassering i Premier League. Vi gratulerer gjengen fra hovedstaden.

Og United? Da dommeren blåste for full tid hadde fokuset allerede flyttet seg mot torsdagens kamp mot Liverpool.

Les: Tom Heaton på vei tilbake til Manchester United