Leicester stjerne har fått grønt lys for United overgang

Harry Maguire og James Maddison kan fort bli en dynamisk duo igjen.

Leicester City midtbanespiller James Maddison kunne ha blitt en del av Manchester United for noen år siden, men nå i en alder av 23 år og med betydelig suksess bak seg føler han seg klar. – Manager Brendan Rodgers vet hvor viktig dette er for Maddison samtidig som kontoen til «The Foxes» vil få en betydelig innsprøyting av cash er det har gitt grønt lys for en overgang.

Manchester United styrket sin midtbane med Bruno Fernandes i januar, og med James Maddison på plass til sommeren begynner det å bli rimelig opplagt selv for de største Paul Pogba fans at den franske superstjernen ikke lenger behøves på Old Trafford.

Les: Jose Mourinho er gretten og angrer allerede han tok Tottenham jobben

Strategien er til Ole Gunnar Solskjær er i prinsippet det samme, unge og britiske spillere, men det synes å være en liten justering på gang. – Ikke nødvendigvis veldig unge og alle trenger ikke være fra fotballøya.

Manchester Evening News, skriver at Maddison med sine playmaker egenskaper passer perfekt inn i den strategien som er lagt, ikke bare finner han sine medspillere ofte på magisk vis, men han har også fart i beina.

Kontrakten med Leicester løper frem til 2023, men Maddison skal ha bestemt seg for at han ønsker en overgang til Old Trafford. – Vel mister Leicester en av sine aller beste spillere denne sesongen, men til gjengjeld kan de forvente å få inn i størrelsesorden 800 millioner kroner.

Da kan klubbene ta frem Tipp-Ex og bare bytte ut navnet på kontrakten de skjer i forbindelse med overgangen til Harry Maguire i fjor som også var på omtrent 800 millioner kroner.

Les på Popidol: Hånes av legende: «Han er fotballens Greta Thunberg»

Maddison og Maquire liker hverandre og de skal begge like tanken på å spille sammen igjen.