En av Englands fremadstormende talenter. (foto: chilwell, twitter)

Litt overdrevet, men fornøyd med valget om å takke nei, det er det ikke tvil om. For fem år siden ville Liverpool sikre seg Ben Chilwell. Da var han akkurat i ferd med å komme seg fast inn på Leicesters U21-lag. Etter noen runder mellom klubber og agent, ble den unge venstrebacken værende i London.

Selv med Liverpools senere suksess under Jürgen Klopp, angrer ikke 22-åringen på valget. Faktisk er han takknemlig for at han ble.

-Jeg var 17 på det tidspunktet. Agenten min stod for det hele med å snakke om Liverpool og Leicester om situasjonen. Jeg angrer ikke. Når jeg ser tilbake på hvordan de siste fire fem årene har gått og med åtte kamper fra start for England, da er jeg meget fornøyd, sier Chilwell til Sky Sports.

Og hva gjorde det riktig?

-Leicester var det rette stedet for meg på det tidspunktet. De eldre spillerne har hjulpet meg mye og staben har holdt meg på jorden, avslutter 22-åringen.

Som ikke sier noe om han takker nei, neste gang Liverpool kommer og banker på døra.