Wesley Fofana tar ballen fra Neymar

Det var bare et tidsspørsmål før den 19 år gamle franske U21 landslagsspilleren Wesley Fofana finner seg noen større enn Saint-Etienne. Midtforsvareren har en spillestil som vi ser hos langt mer rutinerte spillere, franske eksperter som har fulgt han en stund er overbevist om at Fofana veldig snart blir en del av det franske landslaget, trolig allerede i forbindelse med neste års EM.

Leicester har en perfekt start på sesongen og er en av tre lag som har full pott etter tre kamper. (Liverpool og Everton også også 9 poeng), med det nye talentet på plass har manageren Brendan Rodgers mer å spille på.

Bruken av 350 millioner kroner og styrkingen av forvarer gjør trolig at vi i denne omgang kan avlyse en overgang for Rodgers favoritt tilbake fra tiden i Celtic, Kristoffer Ajer.

Det er Sky Sports som opplyser at salgssummen er 350 millioner kroner.

Den franske U21-landslagsspilleren om flyttingen til England og Leicester:

  • Jeg er veldig glad for å være her. Jeg har fulgt Leicester veldig tett siden de vant ligaen, og de er en toppklubb i Premier League. Jeg vet at jeg vil lære mye av spillerne og treneren her, noe som er en av grunnene til at jeg kom hit, sier han til klubbens hjemmeside.

West Ham ønsket også å signere franskmannen, men kunne ikke være enig med Saint-Etienne om en prislapp.