Youri Tielemans

Midtbanespiller Youri Tielemans, nummer 8 både på landslaget og for Leicester har et år igjen av sin kontrakt. – Da er det naturlig å tenke om om man vil fortsette eller ikke, Leicester har kommet med tilbudet og Tielemans ønsker å bruke litt tid for å finne ut av ting.

Tidligere i dag meldte BBC at forhandlinger er i gang mellom Arsenal, Leicester og folkene til den meget omgjengelige 25 år gamle belgieren. – Flere klubber har meldt interesse for Tielemans, som har bidratt med seks mål på 28 kamper i løpet av inneværende sesong.

Les: 250 millioner hvis Leeds rykker ned 400 millioner hvis de blir

Verdien i følge Transfermarkt skal være 55 millioner euro, Arsenal har fått Leicester på glid med et bud som er litt lavere, omtrent 48 millioner euro. – Men det er en klar forutsetning fra Tielemans sin side, hele ideen med å bytte er sjansen til å spille i Champions League. Også Real Madrid som spiller finale mot Liverpool i slutten av måneden og som akkurat har vunnet La Liga kan garantere spill i Champions League neste år.

Arsenal ligger i skrivende stund på 4.plass i Premier League. Senere i dag møter de nedrykkstruede Leeds til en kamp de begge må vinne!.

Youri Tielemans begynte i Leicester tidlig i 2019, på lån fra Monaco og ble deretter kjøpt ut sommeren etter.

Les: Ikke noe å lure på lenger – Zidane er tilbake i sommer