Tammy Abraham

Det er en svært fornøyd Premier League klubb som har lagt bak seg en sesong som er mer enn godkjent, 11.plass etter å ha vært nede å syklet i lavere divisjoner. – Aston Villa gikk igjennom bøkene sine for å finne frem de tingene som var bra i nyere historie og kom over Tammy Abraham, som Birmingham-klubben lånte fra Chelsea fra august 2018 til mai 2019. Målet er å være stabilt tilbake på topp.

Tammy Abraham var en fantastisk suksess for Aston Villa i Championship, han sto for 26 mål og var særdeles viktig for klubbens retur til Premier League. – Ikke rart Chelsea ønsket han tilbake.

Les: Italiensk media: AC Milan åpner for salg av Jens Petter Hauge

The Mirror skrev tidligere i dag at Aston Villa er klar for å bruke opptil 40 millioner pund for å hente Abraham, men de er ikke alene. – Både West Ham og Crystal Palace er interessert i spilleren og så sent som for noen uker siden skrev også Northern Echo at Newcastle ønsker å låne 23-åringen.

Tammy Abraham scoret seks mål og to assist på 22 kamper for Chelsea i Premier League forrige sesong. Kontrakten hans med Londonlaget utløper i juni 2023.

Les: Aner vi heftig sukring av tilbudet til Kylian Mbappé?