Legger 60 millioner euro på bordet for Bundesliga-stjerne

(c) Bilde RB Leipzig: Dayot Upamecano
Top Article ad

Arsenal har overrasket de fleste med å klaske store penger på bordet og forsterket fremover på banen, blant annet med vingen Nicolas Pepe som kommer fra Lille og playmakeren Dani Ceballos blir på utlån fra Real Madrid-  men på de defensive områdene er fortsatt en bekymring.

Arsenal manager Unai Emerys har presset på, med suksess, og fått mer å rutte med og nå har klubben i følge tyske medier lagt inn et bud på 60 millioner euro for RB Leipzig-forsvarer Dayot Upamecano. – Det er ikke bare jubel som ligger bak ønsket om å hente Bundesligastjernen, men det faktum at kaptein Laurent Koscielny presser på for en exit. – Presset har blant annet blitt utført gjennom at han nektet å delta i «pre season» kamper.

Les: Guardiola om hva Harry Magurie egentlig betyr for Manchester United

Bild skriver at de nå vil hente Upamecano som til tross for ung alder, bare 20 år, er en av de sterkeste forsvarsspillerne i ligaen.   de sterkeste forsvarerne i Bundesliga til tross for at han bare var 20 år gammel.

Leipzig, som sitter på en avtale med klausul på 100 millioner euro kan velge å sitte på  Dayot Upamecano frem til 2021. – De fleste eksperter tror at Arsenal må nærme seg klausulen for å ha sjanse til å hente han.

Fristen for kjøp i Premier League er torsdag denne uken, Bild skriver at de tror Arsenal hoster opp et bud på 80 millioner euro i løpet av onsdagen.

Den nyklekkede Leipzig-manageren Julian Nagelsmann sies imidlertid å se Upamecano som et sentralt element i 3-5-2-systemet han planlegger å implementere, Nagelsmann er litt over gjennomsnittet  opptatt av å beholde ham.